25 Şubat 2013 Pazartesi

Gıda Malzemelerinin Önemi

Merhaba,

Yeni bir blog yazısıyla karşınızdayım. Bugün size Cengiz Han 2 dünyasında gıda malzemelerinin önemini ve arasındaki farkları anlatmaya çalışacağım.






Çikolatalı Süt ve Özel Çikolatalı Süt

Çikolatalı Süt: Tek kullanımda dans pistinde yarım saatliğine 4x Tecrübe kazanmamızı sağlayan bir gıda malzemesidir. Art arda kullanımında yarım saat ve katları olarak üstümüzde gözükmektedir. Mesela 4 adet kullanımda 2 saat Çikolatalı Süt'ün etkisi üzerimizde kalıyor. Gerekli Seviye 40.

Özel Çikolatalı Süt: Dans pistinde tam 10 saatliğine 4x Tecrübe kazanmamızı sağlayan bir gıda malzemesidir. Pekin Kulüp her gece 10 saat aktif olduğu için Çikolatalı Süt'ten 20 adet almaktansa Özel Çikolatalı Süt'ten 1 adet alarak kârlı bir alış veriş yapmak daha mantıklı. Gerekli Seviye 40.

Su ve Özel Su


Su: Dans pistinde rahatlayıp yarım saatliğine 4x Saygınlık kazanmamızı sağlayan bir gıda malzemesidir. Art arda kullanımında yarım saat ve katları olarak üstümüzde gözükmektedir. Mesela 6 adet kullanımda 3 saat Su'yun etkisi üzerimizde kalıyor. Gerekli Seviye 40.


Özel Su: Tek kullanımda 10 saatliğine 4x Saygınlık kazanmamızı sağlayan bir gıda malzemesidir. Pekin gece kulübünde gece boyunca tek bir Özel Su kullanarak 4x fazladan Saygınlık kazanabilirsiniz. Gece boyu dans pistinde kalacaklara çok kârlı bir anlaşma. Gerekli Seviye 40.


Meyve Suyu ve Özel Meyve Suyu

Meyve Suyu: Dans pistinde yarım saatliğine 8x Tecrübe kazanmamızı sağlayan dans pistinin en yararlı gıda malzemelerinden biridir. Art arda kullanımında yarım saat ve katları olarak üstümüzde gözükmektedir. Mesela 4 adet kullanımda 2 saat Meyve Suyu'nun etkisi üzerimizde kalıyor. Gerekli Seviye 60.

Özel Meyve Suyu: Pekin Kulüp'de 10 saatliğine 8x Tecrübe kazanmamızı sağlayan bir gıda malzemesidir. Tüm gece Pekin Kulüp'de kalacaklar için vazgeçilmez kârlı bir gıda malzemesidir. Gerekli Seviye 60.


Sağlıklı Yoğurt ve Özel Sağlıklı Yoğurt


Sağlıklı Yoğurt: Dans pistinde rahatlayıp yarım saatliğine 8x Saygınlık kazanmamızı sağlayan bir gıda malzemesidir. Art arda kullanımında yarım saat ve katları olarak üstümüzde gözükmektedir. Mesela 2 adet kullanımda 1 saat Sağlıklı Yoğurt'un etkisi üzerimizde kalıyor. Gerekli Seviye 60.

Özel Sağlıklı Yoğurt: Pekin Kulüp'de 10 saatliğine 8x Saygınlık kazanmamızı sağlayan enfes bir gıda malzemesidir. Pekin Kulüp her gece 10 saat aktif olduğu için tüm gece içeride dans edecekler için faydalı bir gıda malzemesidir. Gerekli Seviye 60.


Çikolata


Çikolata: Yarım saatliğine dans pistinde 4x Prestij kazanmanızı sağlayan bir gıda malzemesidir. Art arda kullanımında yarım saat ve katları olarak üstümüzde gözükmektedir. Mesela 4 adet kullanımda 2 saat Çikolata'nın etkisi üzerimizde kalıyor. Gerekli Seviye 50.

Yıldırım Çin Pastası

Yıldırım Çin Pastası: 30-39 seviye her savaşçının kullanabileceği 270.000 Tecrübe puanı kazandıran bir gıda malzemesidir. Her kullanımda 2 saat bitkinlik süresi ekler.



Şans Çin Pastası

Şans Çin Pastası: 40 seviyede kullanılabilen 400.000 Tecrübe ile ödüllendiren bir gıda malzemesidir. 40-49 seviye arası kullanabiliyor sadece ve kullanımında 2 saatliğine Bitkinlik Süresi ekleniyor.




Bu blog yazımın da sonuna geldim. Size gıda malzemelerini anlatmaya çalıştım. Bir sonraki blog yazıma kadar hala cengizhan indirmeyenlerin de hemen indirerek aramıza katılmasını istiyorum. Cengiz Han 2 de kalın, mutlu kalın iyi haftalar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder