23 Şubat 2013 Cumartesi

Günlük İşleyişte Kullanılan Eşyalar - 1


Merhaba,

Bu blog yazımda Cengiz Han 2’nin muhteşem dünyasında olmazsa olmaz “Günlük Eşyaları” anlatacağım. Cengiz Han 2 pazarında oyunda hayatımızı kolaylaştıracak her şey mevcut. Tek yapmamız gereken doğru zamanda doğru eşyayı kullanmak. Lafı fazla uzatmadan kullanışlı günlük eşyalardan bir kaçını anlatmaya başlıyorum.



TARIM ÇİMİ;


Pazarda (J) 2,5 Gümüş Pazar Parası karşılığında sahip olabileceğiniz olmazsa olmaz diyeceğimiz türden bir eşya. Seviye gözetmeksizin herkesin ihtiyacı tarım çimi bir saatliğine iki kat tecrübe kazandırıyor. Birden fazla kullanımında üstümüzde her kullanım 1 saat ve katları olarak ekleniyor.  Antik Kalıntılar’da saygınlık ya da hünerin iki kat fazla ödül vermesini sağlıyor. Gezgin Ruhlar, Lanetli Beden ve Joy Park’ta 2 kat fazla ödüllendiriliyorsunuz.



KRALİYET HÜKMÜ;


Pazarda (J) 12,5 Gümüş Pazar Parası karşılığında sahip olabileceğiniz her savaşçının üzerinde bulundurması gereken ve yararları anlatmakla bitmeyecek bir eşya. Tam bir hafta (7 gün) boyunca 1.25x fazladan tecrübe kazanımı, Hazine mağarasından Hazine Nişanıyla Moğol Sikkesi elde etmenizi sağlar. Antik Kalıntılar'da ve Devlet İç İşleri, Fener Bilmeceleri, Kara Para Eskortu ve Kutsal Ejder Hazine Haritası görevlerinde öldürülen canavarlardan kazanılan Moğol Sikkesi’ni arttırır. Bazı görevlerden takas edilebilen malzeme kazandırır.  Ölüm halinde dayanıklılık kaybını ve bineğin yaşam puanı kaybını %50 azaltır, zindelik artış hızını 3x. Bir savaşçının üstünden eksik etmek istemeyeceği bir eşya.


ZİNDELİK HAPI;


Pazarda (J) 5 Gümüş Pazar Parası karşılığında sahip olabileceğiniz meslek gelişimi için vazgeçilmez olan zindelik hapı zindeliğiniz bittiğinde imdadınıza yetişiyor. Bu eşyayı kullandığımızda kaybettiğimiz zindeliği geri kazanmamıza yardımcı oluyor. Zindelik Hapı tam olarak 100 zindelik yeniliyor.


ZİNDELİK PAKETİ;


Pazarda (J) 7,5 Gümüş Pazar Parası karşılığında sahip olabileceğiniz içinde tam 6 adet Zindelik Hapı bulunmaktadır. Her bir Zindelik Hapı zindeliğimizi 100 arttırıyor ve gayet kârlı bir paket.

Blog yazımın sonuna gelirken size Cengiz Han 2 dünyasında en çok kullanılan eşyalardan bir kaçını anlatmaya çalıştım. Diğer blog yazımda günlük işleyişiniz de kullandığınız eşyaları anlatmaya devam edeceğim. Sizde hala Cengizhan oyununa başlamadıysanız vakit kaybetmeden aramıza katılın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder