25 Şubat 2013 Pazartesi

World of Battles Vahşiler Tarafı Devleri


Merhaba,
Bugün ki blog yazımda sizlere World of Battles Orta Çağ’ın Çöküşü'nde devlere kaldığım yerden devam ediyorum. Vahşiler tarafının acımasız ve korkunç devlerini anlatmaya çalışacağım.

BARBARLAR



Yetenekler; Buz Çöllerinin Efendisi'nin 1 aktif, 2 pasif yeteneği bulunmaktadır.

Dolu Kasırgası: Buz Çölleri'nin Efendisi Dolu Kasırgası ile düşmanlarına hasar vermekle kalmayıp, kaçmalarını engellemek için yavaşlamalarını sağlayan bir yeteneğe sahiptir. 3 seviyeden oluşan bu yeteneği giderek daha çok hasar vermekte ve düşmanlarını daha çok yavaşlatmaktadır. Benim de favori devim olan Buz Çöllerinin Efendisi, etrafa verdiği yüksek hasarla orduma çok yardımcı oluyor.


Pasif Özellikleri “Sertlik” ve “Dağınık Saldırı”dır. 





AMAZONLAR

 Yetenekler; Yokedici Ursus'un 1 aktif, 2 pasif yeteneği bulunmaktadır.


Sağır Eden Böğürtü: Yokedici Ursus'un kulakları sağır eden, düşmana korku salan bu yeteneğini kullandığında karşısında hiç bir ordunun durmak isteyeceğini sanmıyorum. Düşmana hasar verip şoka girmelerini sağlayan, şoka giren askerlerinde belirli bir süre hasar veremeyip afallamasını  sağlamaktadır. Her liderin sahip olmak isteyeceği türden bir devdir.


Pasif Özellikleri “Sertlik” ve “Odaklı Saldırı"dır. 



YABAN AHALİ


Yetenekleri; Toprak Elementali'nin 1 aktif, 2 pasif yeteneği bulunmaktadır.

Taş Kargı: Toprak Elementali görüntüsüyle ordusunun  savaşa 1-0 önde başlamasını sağlıyor. Taş kargı yumruğunu yere indirdiğinde önüne çıkan tüm düşman birlikler hasar alır ve yaralanır. Devden uzaklaşsalar bile yaraları kanamaya devam edeceği için hasar almaya da devam edecekler. 3 seviyeden oluşan bu yeteneği   her seviyede daha fazla hasar verirken, açtığı yaraların kapanması da daha uzun sürüyor. Bu yeteneği onu tam bir ölüm makinesine çeviriyor.


Pasif Özellikleri “Sertlik” ve “Odaklı Saldırı” dır. 





Bu blog yazımın da sonuna gelirken size Vahşiler tarafının acımasız ve korkunç devlerini anlatmaya çalıştım. Sizde bu devlere sahip olmak istiyorsanız hemen World of Battles indirin. Siz değerli oyuncularımız sayesinde giderek daha da güçleniyoruz. Bir sonraki yazımda, İyiler tarafının devlerini anlatacağım. Görüşmek üzere.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder