25 Şubat 2013 Pazartesi

World of Battles İyiler Tarafı Devleri

Merhaba,

Yeni bir blog yazımla karşınızdayım. World of Battles dünyası sizin sayenizde giderek büyüyor. Hala aramıza katılmadıysanız geç değil. World of Battles indirerek aramıza katılabilirsiniz. Size bugün orduların vazgeçilmezi , İyiler tarafının devlerini anlatacağım.

İNSANLAR




Yetenekleri; Buharlı Kemikkıran'nın 1 aktif, 2 pasif yeteneği bulunmaktadır.

Alev Dalgası: Buharlı Kemikkıran'ın Alev Dalgası büyük bir alana yayılmaktadır. Bu alanın içindeki tüm birlikler hasar almakla kalmayıp alanın dışına çıktıklarında dahi hasar almaya devam ederler. 3 seviyeden oluşan bu özellik her seviyede hasarın daha fazla almasını ve alevler içinde kalan birliklerinde yanma süresini uzatmasını sağlıyor. Bu özellik karşısına çıkan tüm birliklerin korkulu rüyası olmasını sağlıyor.



Pasif Özellikleri; “Sertlik” ve “Odaklı Saldırı”dır. 





CÜCELER


Yetenekleri; Thurgın'ın Rünçelik Devi'nin 1 aktif, 2 pasif yeteneği bulunmaktadır.

Kızgın Buhar:  Rünçelik Devi'nin aktif yeteneği "Kızgın Buhar" etrafında bulunan tüm düşman birlikleri içine alan bir buhar bulutu salmaktadır. Bu buhar içine giren düşman birlikler, hasar almanın yanı sıra zırhlarında da büyük bir düşüş yaşarlar. Devin yanındaki müttefik birlikler bu avantajdan yararlanıp düşman birliklerini yerle bir ederler.


Pasif Özellikleri; “Sertlik” ve “Odaklı Saldırı”dır. 





Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Sizde World of Battles dünyasında yerinizi bir an önce almalısınız. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder