23 Şubat 2013 Cumartesi

World of Battles Kötüler Tarafı Devleri


Merhaba,

Bugün ki blog yazımda sizlere World of Battles Orta Çağ’ın Çöküşü'nde düşman orduya korku, kendi ordusuna güven veren devlerin yerini ve özelliklerini anlatacağım. Devler orduların vazgeçilmezi olmazsa olmazıdır. Yüksek yaşam puanı ve saldırı gücüyle hem diğer birlikleri oyalayıp hem de hatırı sayılır hasarlar verecektir.

KARA ELFLER



Yetenekler; Gölge Binicisi Terrix’in 1 Aktif, 2 Pasif yeteneği bulunmaktadır.

Asit Dalgası: Gölge Binicisi Terrix in aktif olan  bu yeteneği 3 seviyeden oluşmaktadır. Asit Dalgası’nın içinde duran her birliğe hasar vermekle yetinmeyip, büyünün etkisinde kalan her birlik asit dalgasından çıktığında dahi hasar almaya devam eder. Her seviye bir öncekine seviyeye oranla daha çok hasar verdiği gibi daha uzun sürmesini sağlamaktadır.


Pasif Özellikleri; “Sertlik” ve “Odaklı Saldırı”dır.


 

ORKLAR


Yetenekler; Bataklığın Ağzı Grunge’nin 1 Aktif, 2 Pasif yeteneği bulunmaktadır.

 Zehir Buharı: Bataklığın Ağzı Grunge’nin aktif yeteneği çevresindeki her düşmanı zehirleyen ve kendisine sağlık veren mükemmel bir yeteneğe sahiptir.  Üç seviyeden oluşan zehir buharınn her seviyesi bir önceki seviyeye oranla daha çok hasar ve sağlık yenilemesi kazanmasını sağlamaktadır. Sağlığını kazanabildiği için daha uzun süre savaşta kalması söz konusu olacağı için birliklerine vakit kazandırıp savaşı kazanmasına yardımcı olucaktır.


Pasif Özellikleri; “Sertlik” ve “Dağınık Saldırı”dır. 



YAŞAYAN ÖLÜLER



Yetenekler; Kabir Efendisinin Muhafızı 1 Aktif, 2 Pasif yeteneği bulunmaktadır.

Çürük Soluk: Kabir Efendisi’nin Muhafızı Kötü Çürümüş Soluğu ile önündeki tüm düşman birliklere hasar verdiği gibi hasar alan tüm düşman birliklerin verdiği hasarı da düşmektedir. Güçlü bir orduya karşı kullanılacak en iyi devlerden biri olduğu kesin.


Pasif Özellikleri; “Sertlik” ve “Dağınık Saldırı”dır.




Kötüler tarafının acımasız 3 devinin özelliklerini paylaştım sizinle. Bir sonraki blog yazımda, İyiler ve Vahşiler tarafındaki devlerin özelliklerini anlatacağım. Siz değerli oyuncularımızın, World of Battles indirerek aramıza katılmalarını bekliyorum. World of Battles oyununa gerçek anlamda bağımlı kalacaksınız. World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'nün her gün biraz daha ileri gitmesini sağlayan siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederim. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder