18 Şubat 2013 Pazartesi

Merhaba Joygame


Merhabalar,

Size Joygame maceramın nasıl başladığını anlatmak istiyorum ilk yazımda. Aynı güne kalkmıştım sanki her zamanki gibi ilan sayfalarında kaybolacaktım. Fakat bu gün farklı bir şey vardı o kalabalık ilan sayfasında “OYUN GÖREVLİSİ” ilanı gözüme çarpmıştı merakla ilana bakıp heyecanla iş tanımını okumuştum.  Tam istediğim, yapabileceğimi düşündüğüm bir işti hemen başvurdum “Acaba dönerler mi?” diye düşünmeden edemiyordum.


O gün 1 ay önce başvurduğum bir firmadan cevap gelmişti ve görüşmek istediler. Çok olumlu bir görüşme sonunda bana döneceklerini söylediler ve görüşmeden çıktıktan 1 saat sonra işe kabul edildiğimi ve Pazartesi günü eğitime katılıp katılamayacağımı sordular. Katılabileceğimi söyledim benden gerekli evrak listesini tamamlayıp Pazartesi günü getirmemi söylediler. Şansım dönmüştü içimde acayip bir mutluluk vardı.

Ben evrakların ne olduklarına bakarken telefonum çaldı. Joygame danışmanlık firmasından arıyorlardı “İlanımıza başvurmuşsunuz sizinle görüşmek istiyoruz.” dedi telefondaki hanımefendi. O an kafamda bir sürü soru oluştu istemediğim bir işi yapıp yıllarca bu fırsatı neden değerlendirmediğimi mi düşüneceğim yoksa gidip görüşecek miyim? Gidip görüşmeye karar verdim orda da çok olumlu bir görüşme sonunda beni asıl Joygame firmasında Cengiz Han 2, Battle of Immortals yöneticileri ile görüştüreceğini söyledi. 5 gün sonra Joygame binasına gittiğimde girdiğim andan itibaren sıcak bir ortamla karşılaştım. Toplantı odasında beklerken kafamda bir sürü soru cevap vardı kendi kendime mülakat yapıyordum sanki.

Mullrian, Luxinferio ve İnsan kaynakları sorumlusu geldi. Mülakata önce benim özgeçmişimle başladık daha sonrada firmanın benden beklentisi neler yapmam gerektiği ile ilgili konuştuk. Mullrian bana çok yakın gelmişti. Cengizhan Ürün Müdürü olduğunu bilmiyordum ama içimden inşallah onunla çalışırım diyordum. Görüşmeden çıktıktan sonra içimden bir ses bu işin olacağını söyledi, bende daha önce anlaştığım firmayı arayıp orada çalışmaktan vazgeçtiğimi belirttim. Haftaya Cuma arayacaklarını söylediler, arayacakları gün yaklaştıkça beni bir korku almaya başladı ya olmazsa diye ama belirtilen günde arayıp Cengiz Han 2 takımında Oyun Görevlisi olarak işe başlayacağımı söylediklerinde ki mutluluğumu anlatamam.

                Ve sonunda işe başladığım gün İnsan Kaynakların da bir kaç evrak doldurduktan sonra Cengiz Han 2 takımının bulunduğu bölüme gelmiş takımımla tanışmıştım inanılmaz sıcak bir karşılama oldu. Ofis ortamı hayallerimdekinden daha güzeldi herkes sanki şirkete daha önce tanıdıkları biri gelmiş gibi karşılıyordu beni yaptığım seçimin ne kadar doğru olduğu anlamıştım. Bu gün tam 15 gün oldu artık bende o şanslı insanlardan biriyim umarım herkes bir gün hayaline kavuşur. 

1 yorum: